Selskapslokaler i Gjøvik

Kastad Gård, Sverre Braastads sommerresidens og vårt hjem i mer enn 30 år. 2014 var starten. Fra da inviterte vi betalende gjester til å benytte seg av denne vakre gården. Ønsker du å arrangere bryllup, feire en spesiell dag, ha ledermøte for firmaet ditt eller arrangere julebord! Vi kan gjøre alt. Vi står selv på kjøkkenet og med en fot i Frankrike og en i Norge er det naturlig å ta det beste fra begge steder. Hos oss får du norske råvarer med en touch av Frankrike.

Tilbakemeldinger

Dette sier kundene om oss:

Opplevelse…! Ordet dekker det ikke en gang. Ekteparet Braastad er fantastiske verter og guider, som har strukket seg langt for at turene våre har overgått alle forventninger. Opplevelsene kommer som perler på en snor. Ofte tenker man at noe er «once in a life time experience», men vi gjør oss nå klare for 3. tur. Som alltid, utarbeidet etter egne ønsker fra oss i reisefølget i samarbeid med Braastad Opplevelse. Bare helt fantastisk!

Jørund R. Berget

Det var et perfekt arrangement med et vertskap som hele tiden sørget for at selskapet ble ivaretatt på beste måte. De lune lokalene fremsto som hjemmekoselige og intime. Maten og serveringen ble alt man kunne ønske seg, og litt til.

Arild og Kristin

Spørsmål og svar

Foreløpig kun brudesuite for vakre brudepar!

Nei, hos oss er det full pakke med mat og drikke.

Selvfølgelig – her er alle velkomne.

Med en fra Frankrike og en fra Norge i huset blir det en lett mix. Med norske råvarer såklart!

Kanefart, cognac quiz, drinkekurs og cognacsmaking! Her er det eller fine områder ute og masse å finne på!