Cognac-glass

Vi importerer veldig flotte cognacglass og sender over hele Norge. Er du glad i å lukte er glasset viktig! Visste du at tulipanglasset er kjellernesteren viktigste arbeidsredskap. Med tulipanglass får du riktig forhold mellom cognac og luft, noe som er helt nødvendig hvis du skal få frem aromaer etc. Våre tulipanglass passer utmerket til alt fatlagret brennevin.!

Tilbakemeldinger

Dette sier kundene om oss:

Opplevelse…! Ordet dekker det ikke en gang. Ekteparet Braastad er fantastiske verter og guider, som har strukket seg langt for at turene våre har overgått alle forventninger. Opplevelsene kommer som perler på en snor. Ofte tenker man at noe er «once in a life time experience», men vi gjør oss nå klare for 3. tur. Som alltid, utarbeidet etter egne ønsker fra oss i reisefølget i samarbeid med Braastad Opplevelse. Bare helt fantastisk!

Jørund R. Berget

Det var et perfekt arrangement med et vertskap som hele tiden sørget for at selskapet ble ivaretatt på beste måte. De lune lokalene fremsto som hjemmekoselige og intime. Maten og serveringen ble alt man kunne ønske seg, og litt til.

Arild og Kristin

Spørsmål og svar

Nei, vi importerer glassene er fra et glassverk i Reims i Frankrike.

Glassen er på 15 cl og er av blyfri krystall.

Er du glad i å lukte er glasset viktig. Da får du riktig forhold mellom luft og aroma. Visste du at tulipanglasset er kjellermesteren i et cognachus sitt viktigste verktøy!

Ja på våre glass står det Braastad Opplevelse, men du kan få de uten logo også!

Ja disse glassene egner seg godt til alt fatlagret brennevin! Men de er også supre å servere en liten dessert i!