Opplevelser

Vi er opptatt av at kunden får det produktet de ønsker. Ønsker du en tur med bedriften din til Frankrike, ha ledermøte på Kastad Gård, ønsker du å gifte deg i romantiske omgivelser eller rett og slett feire en stor dag!

Vi legger til rette og ordner slik at det blir slik dere ønsker, være seg slottet i Frankrike eller gården på Gjøvik.

Ta kontakt med oss for å lage din opplevelse unik! Velkommen.

Vi har god erfaring med Frankrike og spesielt Cognac-regionen. Alle våre kunder får bo på familien Braastad slott og vil legger opp turen etter deres ønsker. Ønsker dere en tur for firmaet eller en liten weekendtur for venner vi legger til rette. Det er viktig for oss at kunden selv er med på å bestemme.

Kontakt oss

Kastad Gård, Sverre Braastads sommerresidens og vårt hjem i mer enn 30 år. 2014 var starten. Fra da inviterte vi betalende gjester til å benytte seg av denne vakre gården. Ønsker du å arrangere bryllup, feire en spesiell dag, ha ledermøte for firmaet ditt eller arrangere julebord! Vi kan gjøre alt. Vi står selv på kjøkkenet, med en fot i Frankrike og en i Norge er det naturlig å ta det beste fra begge steder. Hos oss får du norske råvarer med en touch av Frankrike.

Kontakt oss

Cognac er gøy og vi reiser mer enn gjerne rundt i landet og lærer dere om denne fantastiske drikken. Patrick, som er Sverre Braastad barnebarn har førstehånds kunnskap om destillering, smaking og ikke minst blending av denne fantastiske drikken. Vi hjelper også til med cognactilpassede menyer og ikke minst hvordan du kan bruke cognac i drinker. Cognac er mer enn avec!

Kontakt oss

Vi importerer veldig flotte cognacglass og sender over hele Norge. Er du glad i å lukte er glasset viktig! Visste du at tulipanglasset er kjellernesteren viktigste arbeidsredskap. Med tulipanglass får du riktig forhold mellom cognac og luft, noe som er helt nødvendig hvis du skal få frem aromaer etc. Våre tulipanglass passer utmerket til alt fatlagret brennevin.

Kontakt oss
Et unikt overnattingssted midt i åkeren med utsikt over Mjøsa og Kastadtjernet. Ønsker du overnatting i det fri, men syns hengekøye er vel eksotisk, da må du besøke en av steinhyttene våre. Her kan fantastiske sommerkvelder nytes med 3-rettes middag i koselige omgivelser. Våkne til deilig frokostkurv og nystekte croissanter før du tusler ned og tar et deilig morgenbad?

Velkommen til en Braastad Opplevelse!

Kontakt oss
Besøk steinhytter.no