Kontakt oss!


  captcha

  Litt om oss

  Patrick er født på Elfenbenkysten og kom til Norge og Gjøvik i 1984. Samme året traff han Eva fra Vestfold. Sammen er vi et supert team som tar de fleste utfordringer sammen!

  Unge og lovende med mye vilje overtok vi Kastad Gård, Patricks bestefars sommersted. Vi var så vidt 20 år og vi gikk på med friskt mot. Patrick jobbet i skogen og Eva i helsevesenet. I 1991 flyttet vi til Frankrike. Patrick ønsket å bli golfinstruktør og Eva studerte fransk.

  Etter Frankrike jobbet vi begge to på Mjøsen Golfklubb i 20 år, før vi i 2011 satset alt på reiseliv med Braastad Opplevelse. Først kun turer til Cognac, men etterhvert også med arrangementer på gården på Gjøvik.

  Patrick sitter i dag i styret i Tiffon/Braastad og er med på eiersiden. Hvert år har vi med hundrevis av nordmenn til Cognac for å oppleve alt det fantastiske et cognachus har å by på. På Gjøvik arrangerer vi konferanser og ledermøter, konfirmasjoner og bryllup. Velkommen til kunder fra fjern og nær.

  Patrick Braastad

  Eva Braastad

  Tilbakemeldinger

  Dette sier kundene om oss:

  Opplevelse…! Ordet dekker det ikke en gang. Ekteparet Braastad er fantastiske verter og guider, som har strukket seg langt for at turene våre har overgått alle forventninger. Opplevelsene kommer som perler på en snor. Ofte tenker man at noe er «once in a life time experience», men vi gjør oss nå klare for 3. tur. Som alltid, utarbeidet etter egne ønsker fra oss i reisefølget i samarbeid med Braastad Opplevelse. Bare helt fantastisk!

  Jørund R. Berget

  Det var et perfekt arrangement med et vertskap som hele tiden sørget for at selskapet ble ivaretatt på beste måte. De lune lokalene fremsto som hjemmekoselige og intime. Maten og serveringen ble alt man kunne ønske seg, og litt til.

  Arild og Kristin