Reiser til Chateau de Triac

På slottet i Frankrike kan dere bo i fantastiske omgivelser og kjenne på gleden av det gode liv! Vil dere blende deres egen cognac hos Braastad, eller ha kokkekurs i fantastisk omgivelser på Chateau de Triac, plukke druer eller være med på trøffeljakt! Med base på Chateau de Triac kan vi bruke dette fantastiske området som utgangspunkt. Vinsmaking i St. Emilion, Østers i Marennes, Slottsopplevelser i Bordeaux eller bare nyte basseng og god mat på slottet.

Vi leier inn gode kokker og lager en opplevelse dere sent vil glemme.
Turer til Chateau de Triac kan kombineres med en dag Paris, rundtur i Champagnedistriktet eller shopping i Bordeaux. Og selvfølgelig mange andre opplevelser du som kunde ønsker deg.

Vil du ha et ekte slottsbryllup fixer vi selvfølgelig det!

Ta kontakt for info – vi gjør masse morsomt, men det morsomste har vi antakeligvis ikke gjort enda!

Tilbakemeldinger

Dette sier kundene om oss:

Opplevelse…! Ordet dekker det ikke en gang. Ekteparet Braastad er fantastiske verter og guider, som har strukket seg langt for at turene våre har overgått alle forventninger. Opplevelsene kommer som perler på en snor. Ofte tenker man at noe er «once in a life time experience», men vi gjør oss nå klare for 3. tur. Som alltid, utarbeidet etter egne ønsker fra oss i reisefølget i samarbeid med Braastad Opplevelse. Bare helt fantastisk!

Jørund R. Berget

Det var et perfekt arrangement med et vertskap som hele tiden sørget for at selskapet ble ivaretatt på beste måte. De lune lokalene fremsto som hjemmekoselige og intime. Maten og serveringen ble alt man kunne ønske seg, og litt til.

Arild og Kristin

Spørsmål og svar

Vi organisere stort sett for grupper, men av og til har vi åpne turer – da er det bare å melde seg på alene. Følg med!

Ja, vi kan ta små grupper – 6 stk går fint.

Vi ordner nesten alt, men flybilletter ordner dere selv 🙂

Det kommer an på! Vi sender deg gjerne et uforpliktende tilbud.

Som regel 4 dager, men du får så mange du vil!