Foredrag

Cognac er gøy og vi reiser mer enn gjerne rundt i landet og lærer dere om denne fantastiske drikken. Patrick, som er Sverre Braastad barnebarn har førstehånds kunnskap om destillering, smaking og ikke minst blending av denne fantastiske drikken. Vi hjelper også til med cognactilpassede menyer og ikke minst hvordan du kan bruke cognac i drinker. Cognac er mer enn avec!

Lær hvordan du kan smake, lukte og ikke minst nyte cognac!

Er du interessert i historien om hvordan cognac blir til, hvilke druer vi bruker eller hvor lenge vi lagrer.
Vi kommer gjerne og forteller historien!

Tilbakemeldinger

Dette sier kundene om oss:

Opplevelse…! Ordet dekker det ikke en gang. Ekteparet Braastad er fantastiske verter og guider, som har strukket seg langt for at turene våre har overgått alle forventninger. Opplevelsene kommer som perler på en snor. Ofte tenker man at noe er «once in a life time experience», men vi gjør oss nå klare for 3. tur. Som alltid, utarbeidet etter egne ønsker fra oss i reisefølget i samarbeid med Braastad Opplevelse. Bare helt fantastisk!

Jørund R. Berget

Det var et perfekt arrangement med et vertskap som hele tiden sørget for at selskapet ble ivaretatt på beste måte. De lune lokalene fremsto som hjemmekoselige og intime. Maten og serveringen ble alt man kunne ønske seg, og litt til.

Arild og Kristin

Spørsmål og svar

Nei – vi kan komme privat eller til firmaer – alle som vil kan bestille et cognacforedrag!

Alt fra 30 minutter til 1,5 timer. Vil du ha cognacsmaking til slutt ordner vi det!

Ja! Og cognactilpasset meny med historiefortelling mellom hver rett er veldig populært og lærerikt.